Canal Ajuntament

Blanes. Blanes ha modificat el trànsit al Passeig de la Marina durant uns dies per les obres del Pla de Barris

Aquest matí de dilluns s’ha posat en marxa la circulació modificada temporalment al centre de Blanes, en el tram del Passeig de la Marina comprès entre Plaça Catalunya i Plaça dels Països Catalans. S’ha tallat un dels dos carrils, de manera que des d’avui només es pot circular venint des del centre (Plaça Catalunya) en direcció a Malgrat (Plaça dels Països Catalans). La previsió és que les obres estiguin enllestides divendres vinent, 15 de febrer, de manera que l’endemà dissabte es restabliria la circulació habitual en aquesta zona.

La Policia Local de Blanes ha senyalitzat tota la zona perquè els conductors estiguin informats sobre el trajecte alternatiu que cal seguir en cas que es vulgui anar en direcció al centre de la vila i/o al port. El motiu d’aquest tall de circulació són les obres de canalització del pluvial de serveis del Pla de Barris que s’està fent al barri de S’Auguer. El tall afecta tots els vehicles, inclosos els de transport públic d’autobusos, principalment les Línies 1 i 2, mentre que la 4 no ha quedat alterada.

Afectacions Transport Públic de Viatgers

A la Línia 1 no hi ha cap afectació en el recorregut Lloret-Terminal, i en canvi en al sentit contrari s’han anul·lat les parades de Mediterrani, Pins, països Catalans i Plaça Catalunya (la que hi ha a tocar del mar). Cal fer aquest recorregut: Pg de Catalunya, Carrer Ernest Lluch, les Avingudes d’Europa i de l’Estació, el Carrer Anselm Clavé i la Rambla Joaquim Ruyra per enllaçar amb la Plaça Catalunya (davant l’Oficina de Turisme, costat ‘muntanya’) després de donar tota la volta.

Per la seva banda, a la Línia 2 no hi ha canvis de la Ciutat Esportiva-Terminal d’Autobusos a Els Pavos. Ara bé, en el sentit contrari s’han anul·lat les parades de davant la Biblioteca (al costat de l’Esplanada de l’antic Pavelló d’Esports), Plaça Catalunya (al costat del mar), Plaça d’Espanya, Rambla Joaquim Ruyra i Plaça Solidaritat: l’autobús es desviarà des de la Terminal per l’Avinguda d’Europa, Carretera de Malgrat, Avgda. de l’Estació i Anselm Clavé seguint pel Carrer Tordera per reprendre el recorregut habitual a partir de la parada de Mas Enlaire.

Per últim, respecte la parada del Taxi Adaptat que hi ha al Passeig de la Marina, mentre durin els treballs, està compartint parada amb la resta de taxis. 

1549893725Tall Pg Marina per Obres 2.jpg
1549893725Tall Pg Marina per Obres 9.jpg
1549893726Tall Pg Marina per Obres 14.jpg
1549893726Tall Pg Marina per Obres 19.jpg
1549893726Tall Pg Marina per Obres 20.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version