Canal Ajuntament

Altafulla. L’Ajuntament d’Altafulla obre de nou el servei de barbacoes a l’Ermita de Sant Antoni

L’Ajuntament d’Altafulla ha adequat l’entorn de la muntanya de Sant Antoni donant compliment al requeriment del cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de tornar a oferir el servei de barbacoes. La proximitat d’aquestes amb la pineda prohibia al consistori obrir la zona d’esbarjo, donat el risc d’incendi que existia.

La intervenció ha consistit en la neteja del sotabosc, la tala de cinc pins, i la poda de dues oliveres. Ha estat l’empresa Jardins 9 Estil l’encarregada de dur a terme els treballs amb un pressupost de 2.843 €. Amb aquesta intervenció, l’Ajuntament d’Altafulla ha pogut obrir el servei habitual de barbacoes, després d’haver estat uns mesos inoperativa. El passat mes de juliol, el consistori donava resposta a una altra petició dels Bombers de la Generalitat referent a la senyalització que ha de servir per facilitar l’accés als efectius en cas d’un possible incendi.

Les indicacions es van instal·lar en una esplanada que, en cas d’incident, esdevindria el centre operatiu dels camions i efectius del cos. Abans, al mes de maig, l’Ajuntament també hi va dur a terme les habituals tasques de neteja del sotabosc amb la col·laboració de la Societat de Caçadors La Coma. La majoria, treballs d’adequació de l’espai com a mesura de prevenció d’incendis forestals.

L’ús d’aquesta zona és públic i gratuït, i per utilitzar-la, cal tramitar prèviament la sol·licitud mitjançant instància al Registre de l’Ajuntament d’Altafulla; i dipositar una fiança de 10 € que són retornats un cop comprovat el bon ús de les instal·lacions. L’espai gaudeix de 8 barbacoes, 8 taules de pedra, i una zona comunitària amb lavabos.

1549626861Barbacoes_Ermita.png
1549626861Barbacoes_Ermita_v2.png


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version