Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. 11 participants a la primera edició el Correcurts Júnior de Cassà de la Selva

El Cineclub Vuitimig organitza de l’1 al 3 de febrer una nova edició de la Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva. Una de les novetats d’aquest any ha estat ha estat l’estrena del ‘Correcurts Júnior’, que va tenir lloc el 27 de gener, concurs dirigit a un públic infantil i juvenil, en el qual hi pot participar qualsevol persona o grup de menors de 16 anys.

El tema del Correcurts Jr. és lliure, tot i que han hagut de ser rodats dins el terme municipal de Cassà de la Selva en el cas de les escenes exteriors. A més, l’organització va facilitar als participants un element o motiu que ha hagut de ser presenta a la història. L’objecte escollit ha estat un tap de suro, que també va ser el primer objecte protagonista del primer Correcurts. El motiu ha de de tenir un protagonisme i relació directa amb el film, ja sigui a través del guió o de les imatges.

El Correcurts Júnior guanyador passarà directament a participar a la categoria d’adults. Diumenge a les 12 del migdia, a la Sala del Centre Recreatiu es farà la projecció i el repartiment de premis dins la Mostra d’Animació i Curmetratges de Cassà de la Selva, que tindrà lloc aquest cap de setmana, amb el concurs de Correcurts i diverses activitats. Encara sou a temps d’inscriu-vos-hi.

Trobareu tota la informació i programació de la MACCA AQUÍ154902801009_BANNER_500X500_JUNIOR.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version