Canal Ajuntament

Lloret de Mar. Lloret recull més de 200 joguines per la campanya “Cap nen sense joguina” de Creu Roja

La campanya tenia com a objectiu garantir, un any més, el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat

L’Ajuntament de Lloret de Mar, a través del departament de Benestar i Família, ha coordinat la donació de més de 200 joguines per la campanya “Cap nen sense joguina” de Creu Roja. Les joguines són provinents de la Fundació Climent Guitart, amb la col·laboració de la Fundació Clarós, i de molts particulars que han participat portant la seva joguina als punts de recollida instal·lats al Puntet,  a diferents comerços de Lloret i a la Piscina Municipal.

Cristian Fernandez, regidor de Benestar i Família ha explicat que “amb aquesta iniciativa solidària s’ha pogut beneficiar a trenta cinc famílies en situació de vulnerabilitat de la nostra vila”.

Des de la Creu Roja Lloret-Blanes-Tossa de Mar expliquen que les joguines són lúdiques i educatives i que, s’intenta, que a les  famílies amb germans també hi hagi una joguina cooperativa.

Per l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, “Lloret torna a mostrar la seva vessant més solidària i de cares a l’any vinent buscarem nous punts de recollida que encara donin més visibilitat a la campanya”.

1546340121IMG-20181231-WA0003.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version