Canal Ajuntament

Altafulla. La regidoria d'Esports entrega material esportiu als joves MENA per a la pràctica del futbol

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla ha obsequiat aquest matí als joves MENA amb 8 pilotes i 10 petos per a la pràctica del futbol a l’estadi municipal Joan Pijuan. Tal com ha explicat el regidor d’Esports, Jaume Sànchez, la proposta va sorgir arran d’una petició del Centre d’Esports Altafulla que va fer a la regidoria, ja que el grup de nois que comparteix les instal·lacions municipals del Joan Pijuan amb el club altafullenc no comptava amb suficient material.

D’aquesta manera, la regidoria d’Esports ha finançat el material esportiu d’aquests joves que s’allotgen a l’Alberg Casa Gran perquè puguin practicar el futbol en les millors condicions possibles. El regidor d’Esports no ha descartat que aquest material s’ampliï en un futur.

El lliurament del material ha anat a càrrec de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i el regidor d’Esports, Jaume Sànchez. Més enllà de l’esport, l’alcalde ha recordat també que l’Ajuntament s’ha fet càrrec de les classes de català i castellà que els joves estan impartint a l’Escola d’Adults, i en d’altres dependències municipals.

1545467125IMG_5520.JPG


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version