Canal Ajuntament

Altafulla. Contratas Vilor SL és l’empresa adjudicatària de les obres de reforma del Casal Municipal La Violeta, que començaran al gener

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Altafulla ha aprovat aquest matí l’adjudicació del contracte de les obres compreses en el projecte de remodelació del Casal municipal la Violeta a l’empresa Contratas Vilor SL, que ha estat la companyia que ha sumat més puntuació de les cinc que s’havien presentat al concurs públic de contractació administrativa d’obres. Aquest punt a l’ordre del dia s’ha obert a la ciutadania perquè pogués assistir de públic, així com també a tots els regidors i les regidores de la Corporació Municipal.

Es tracta de l’execució de les obres de reforma del Casal Municipal la Violeta,

segons el projecte executiu aprovat definitivament el passat 22 de juny de 2018, per acord del Ple de la Corporació Municipal. Les raons per les quals ha estat determinant l’elecció d’aquesta companyia han estat la millora de la memòria descriptiva dels criteris d’adjudicació, i la millora en l’oferta econòmica amb una rebaixa substancial de 99.191,69€ sobre el preu de licitació inicial, i que finalment se situarà en els 798.460,85€ amb l’IVA inclòs.

El termini d’execució de les obres és de nou mesos, i els treballs començaran al gener. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, s’ha mostrat satisfet per la consecució d’una de les inversions més importants del mandat, i desitja que la reforma estigui enllestida abans de la Festa Major de Sant Martí, al novembre.

La proposta, dissenyada per EDDAB Arquitectura SLP, contempla una superfície útil de 504,95 m2, i on es preveu diferents actuacions que passen principalment per la substitució de tota la coberta, l’aïllament tèrmic extern que permeti mantenir la temperatura interior, la intervenció sobre l’estructura existent per millorar els espais interiors, la millora dels accessos, la reforma total i l’ampliació dels lavabos d’acord amb la normativa vigent, la reforma dels vestidors, la millora i l’increment de l’equipament tècnic, la millora dels acabats, paviments i revestiments i l’adquisició d’equipaments per als diferents usos. Amb això, la Violeta es convertirà en un auditori amb capacitat per a prop de 300 localitats. 

1545059408JGL Violeta.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version