Canal Ajuntament

Lloret de Mar. Lloret inicia la seva programació nadalenca amb l'encesa de llums

L’encesa oficial de llums, prevista per demà a les 17.30 h a la plaça de la Vila, donarà el tret de sortida a la programació nadalenca de Lloret. Com cada any l’arbre de Nadal serà el primer element nadalenc que s’il·luminarà i posteriorment hi haurà animació musical i xocolatada per a tots els assistents.

Per Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica: “L’enllumenat nadalenc és molt esperat pels nostres veïns i veïnes. Il·luminarem 59 espais diferents de la població amb elements de darrera generació i de disseny singular”. El regidor també ha recordat que “és un enllumenat de baix consum i ambientalment sostenible”.

La següent activitat tindrà lloc el proper 7 de desembre, a les 17 h, a la plaça de Pere Torrent, amb un festival infantil de personatges inspirats en el món de Disney.

La campanya de Nadal s’emmarca en la campanya promocional de Lloret Turisme “Be a lloretenc”, que inclou diferents propostes sobre el que es pot ser (BE) a Lloret de Mar relacionades amb les tradicions de la vila i la seva oferta turística. En aquest cas, sota l’eslògan “Be a Nadalenc”, s’oferirà una completa programació d’activitats de Nadal i Reis per viure aquestes festes tradicionals.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version