Canal Ajuntament

Blanes. Les treballadores i treballadors de Serveis Socials de Blanes es concentren contra la violència ocupacional

Avui al migdia el personal del Departament d'Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania de l'Ajuntament de Blanes s'han concentrat davant del seu centre de treball durant 15 minuts. Amb aquesta acció, els treballadors i treballadores han recolzat la convocatòria feta des de diversos sindicats i institucions, en defensa dels professionals dels serveis socials i en contra de la violència ocupacional que pateixen.

Per fer encara més palesa la seva protesta, han penjat un cartell on es podia llegir la frase: 'Serveis Socials, Dignes i Segurs'. Amb aquesta acció i les concentracions que avui divendres s'han fet arreu de Catalunya s'ha volgut condemnar l'agressió patida a Salt el passat 23 de novembre, durant l'exercici de la seva activitat laboral per una treballadora d'una empresa del Tercer Sector Social, contractada pel Consorci de Benestar Social del Gironès-Salt.

A través d'aquesta acció, s'ha manifestat la seva solidaritat vers ella, la seva família i amics, així com a la resta de professionals de serveis socials que dia  adia duen a terme el seu treball amb la màxima implicació i professionalitat. Alhora, també han volgut fer palès la precarietat que afirmen que es pateix en aquest sector. La convocatòria s'ha recolzat davant els centres de Serveis Socials dels ajuntaments, consells comarcals, diputacions i centres de treball de la Generalitat, especialment a comarques gironines.

En aquest darrer sentit s'ha fet públic un comunicat on, a banda de recollir totes aquestes reivindicacions, també s'expressa el grau d'angoixa que pateixen: 'La sensació d'indefensió és general, així com també ho és la sensació de soledat generada per la manca de solucions. Tots entenem que la situació social actual és complicada, però tant les entitats i institucions del tercer sector, com la pròpia administració tenen la obligació de garantir que la tasca educativa es pugui dur a terme amb total seguretat'. El manifest l'ha redactat el comitè d'empresa de Resilis, empresa de la treballadora agredida.

1543605892Concentracio Serveis Socials 1.jpg
1543605893Concentracio Serveis Socials 3.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version