Canal Ajuntament

Llagostera. L'Ajuntament de Llagostera inicia el procés de recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2019

Un any més l'Ajuntament de Llagostera reserva una partida de 40.000€, del capítol d'inversions del pressupost municipal pel 2019, on els ciutadans decidiran a què destinar-los. Per fer-ho ha iniciat un procés de recollida de propostes que un cop validades i prioritzades seran sotmeses a votació popular. Després de la bona acollida de l'any passat, enguany es tornarà a obrir el procés participatiu als joves que actualment estan estudiant l'ESO a l'Institut de Llagostera amb voluntat d'involucrar-los en les dinàmiques de participació.

'La proposta més votada per aquests joves, serà incorporada a la resta de propostes que es sotmetran a la votació final', tal i com ha explicat el regidor de Participació Ciutadana i Joventut, Robert Montiel. Les propostes es podran fer arribar des d'avui fins al 18 de gener de 2019 telemàticament des de www.llagostera.cat/participa o bé utilitzant la butlleta en format paper que properament els  veïns rebran a la bústia de casa. 

Del 18 al 25 gener de 2019 es durà a terme la fase de validació politicotècnica de les propostes i del 26 de gener al 25 de febrer de 2019 es farà la votació popular on els majors de 16 anys podran votar les propostes.

El procés de participació ciutadana, compte el suport de la Diputació de Girona. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version