Canal Ajuntament

Solsona. Solsona torna a premiar els tres millors aparadors de Nadal

Els tres establiments solsonins que per festes aconsegueixin decorar l’aparador amb un major impacte visual, més originalitat i creativitat s’enduran vals de compra de 500, 200 i 100 euros. Aquests seran els premis de l’onzè Concurs d’aparadors per Nadal de Solsona, convocat per la regidoria de Promoció Econòmica a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

El concurs manté les bases molt similars a les de l’edició anterior, malgrat diversificar-ne el premi i repartir-lo entre tres establiments en lloc de concentrar-lo en un de sol com es va fer l’any passat. Les inscripcions s’obren avui mateix a l’Agència de Desenvolupament Local fins al 10 de desembre. Enguany també es concreta quina serà la distribució de la puntuació a l’hora d’avaluar els aparadors. Així, l’aspecte que més es tindrà en compte, amb un màxim de 10 punts, serà l’impacte visual; seguit de l’originalitat i creativitat, amb un màxim de 5 punts, i la coherència de l’aparador amb la botiga, amb un barem de 0 a 3 punts.

El jurat, que valorarà els aparadors entre l’11 i el 31 de desembre, estarà format per representants de l’Agència, la UBIC, el cicle formatiu de Comerç de l’Escola Arrels II, La Menestrala (Associació d’Artesans del Solsonès) i el Consell d’Infants de Solsona, que tornarà a dur a terme la seva pròpia selecció per mitjà d’un concurs obert a tot l’alumnat de primària de la ciutat al web Infantsdesolsona.cat.

El primer premi serà recompensat amb 500 euros en vals de compra; el segon, amb 200, i el tercer, amb 100, que es podran utilitzar únicament als establiments comercials i de serveis de Solsona. A banda d’això, l’establiment més ben valorat també rebrà una placa. El lliurament tindrà lloc l’11 de gener a les set de la tarda a la sala de plens del consistori.

Un eslògan per establiment

La inscripció es pot cursar per telèfon, al 973481009, o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Al moment d’inscriure’s cal comunicar un eslògan que identifiqui l’aparador. Es facilitarà als concursants un distintiu que hauran de col·locar en un lloc visible de l’aparador. Les bases completes del concurs es poden descarregar des del subapartat de “Promoció Econòmica”, dins la pestanya “Àrees”, del web municipal https://www.ajsolsona.cat/arees/promocio-economica).

En l’edició passada del concurs van prendre-hi part 24 establiments i va resultar guanyador DSF Ferreters, amb l’aparador que duia per eslògan “Carretades de felicitat t’omplen el Nadal”. 

1543415422Aparador_guanyador2018.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version