Canal Ajuntament

Calonge. L'Ajuntament acosta la participació als barris del centre de Calonge

Un total de 25 persones van participar en les dues Consultes de Barri que han tingut lloc a Calonge aquest mes de novembre. La Regidoria de Participació Ciutadana, amb la voluntat d'acostar la participació als barris, ha organitzat dues trobades amb els veïns i veïnes dels barris de Padró-Camp de la Llebre-Puigtavell-Puigventós, i del Nucli Històric. Les dues Consultes de Barri han tingut una gran rebuda pels veïns i veïnes, que han manifestat el seu agraïment per aquesta iniciativa que tenia per objectiu recollir l'opinió i concretar les necessitats d'aquests barris. Les sessions participatives d'aquest mes de novembre van tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament i a la Sala Fontova. Durant les dues sessions es van abordar diversos temes plantejats per la ciutadania, fent especial incidència en la mobilitat, neteja, enllumenat, seguretat, i manteniment de la via pública, entre d'altres.

Un cop recollides les propostes concretes i consensuades sobre les necessitats de cada barri, ara des de la Regidoria de Participació Ciutadana s'obre una fase d'anàlisi de la viabilitat tècnica i econòmica d'aquestes propostes i posteriorment tindrà lloc una nova sessió de retorn amb els veïns i veïnes d'aquests barris, prevista per a principis de 2019.

Les Consultes de Barri són un projecte desenvolupat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s'afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d'Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i els pressupostos participatius.

1542979466IMG_20181114_194131.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version