Canal Ajuntament

Caldes de Malavella. Eduquem en valors

La Regidoria d'esports de l'Ajuntament de Caldes de Malavella vol estimular les bones conductes sobre el terreny de joc impulsant valors com l'autoestima, l'esforç, l'esportivitat i el respecte, la igualtat i pertinença al grup. Ho fa conjuntament amb l'empresa 'Tot Oci, Educació, Lleure i Esport'. El programa s'implementarà inicialment a l'Escola Esportiva, als grups de 8 a 12 anys. 

Des del consistori s'entén la formació esportiva com un marc privilegiat per dur a terme una acció intencionada en l'educació en valors, generant i incorporant en la mainada actituds essencials per al seu creixement personal i integral, que els capaciti en un futur com a ciutadans responsables i solidaris. 

L'objectiu principal de la iniciativa és transmetre els valors que s'identifiquen com a essencials a l'etapa formativa vers tota la comunitat esportiva (infants, tècnics i famílies). Aquest objectiu pot tenir continuïtat en els clubs locals, i en anualitats posteriors es pot ampliar l'edat dels destinataris a tota l'etapa formativa de l'EEM. Amb tot, també es pretén sensibilitzar a les famílies i espectadors per tal que esdevinguin un model de comportament a la grada, a casa o en qualsevol altre acte esportiu. 

L'Escola Esportiva Municipal 

L'Escola Esportiva Municipal de Caldes de Malavella fa les primeres passes l'octubre de 1995 amb l'objectiu de promocionar i potenciar l'Esport de base. Ja fa 24 temporades que l'empresa Tot Oci és l'adjudicatària de l'EEM de forma ininterrompuda. Actualment compta amb quasi 140 esportistes de 4 a 11 anys. 

Fins ara ja s'havien incorporat les Habilitats per la Vida de forma planificada, intencionada i amb continuïtat per millorar entre d'altres la comunicació assertiva, el pensament crític, la presa de decisions, empatia, gestió de les emocions i els sentiments. Ara, però es vol donar un pas endavant amb el projecte Educació en Valors. 

Demà dijous 22 de novembre es presentarà aquest nou projecte a les 20 h del vespre al Casino Municipal de Caldes de Malavella. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version