Canal Ajuntament

Caldes de Malavella. Torna el festival El Gust de la Paraula: un maridatge de gastronomia i literatura

Del 23 al 25 de novembre es gaudirà de menús literaris als restaurants amb les Jornades Gastronòmiques de tardor i de moltíssimes activitats per a tots els públics amb espectacles de narrativa oral, contes, concerts, presentacions de llibres, concursos, degustacions, visites guiades,.. i bona companyia.

S'ha cuinat una extensa programació per a tots els públics, des de la vessant literària, per xerrades sobre Brossa, per un espectacle de narració oral sobre Mercè Rodoreda, presentacions de llibres amb Empar Moliner i Jaume Fàbregas, un espectacle de rimes gastronòmiques amb acompanyament musical amb Lali Feliu i concert de rumba catalana amb el grup Cara Bruta. Des de la vesant gastronòmica gaudirem d'un vermut amb aperitius de castanyes, tertúlia cafè amb degustació de l'emblemàtica tortada d'ametlla de Caldes, concurs de cuina amb l'acompanyament de Fina Comas del premiat blog Cuina Cinc, i degustacions de formatges, fruits secs, dolços i vins.

El menú infantil compost per tallers d'elaboració de llaminadures saludables i de decoració de magdalenes en anglès. També s'han programat diverses sessions de contes de tardor amb 'l'ou de l'eriçó' i 'la vaca que va pondre un ou' entre d'altres.

I finalment, però no menys important, el menú juvenil ofereix un taller de pasta de full i una sèrie de gravacions de videoreceptes 'Cuina sense Pares' per a treballar el llenguatge audiovisual que s'han cuinat des de la cuina de l'Hostal Esteba i s'emetran una cada dia.

El Festival s'enmarca dins de les activitats del Som Cultura del Patronat de Turisme de Girona i a l'edició del 2016 va merèixer el primer premi Teresa Rovira en innovació a les Biblioteques de Catalunya. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version