Canal Ajuntament

Calonge. El Síndic de Greuges de Calonge i Sant Antoni signa un conveni amb la companyia d'aigües per millorar l'atenció a l'usuari

A partir d'avui, les llars i empreses del municipi de Calonge i Sant Antoni disposaran d'un sistema més clar i eficaç per gestionar les queixes o problemes que puguin tenir amb el seu servei d'aigua. El Síndic Municipal de Greuges de Calonge i Sant Antoni, Joan Maria Garcia i Mascarós, ha signat un conveni de col·laboració amb el Gerent de Concessions de SOREA, Andreu Masferrer, i amb el Defensor del Client d'Agbar, Sergi Sanchís, per tal d'establir un sistema més àgil de gestió a l'hora de donar una millor resposta a les queixes dels usuaris.

En l'actuació del Síndic Municipal de Greuges de Calonge i Sant Antoni de continuar defensant els drets fonamentals dels veïns i veïnes del municipi, i tot seguint el criteri de SOREA de crear canals de relació amb les Administracions Públiques per tal de millorar els serveis i les activitats prestades als clients de la companyia, ambdues parts han signat, avui al Saló de Plens de l'Ajuntament, un marc de coordinació en un acte que ha presidit l'Alcalde, Jordi Soler. L'objectiu del conveni és el d'impulsar una col·laboració mútua en matèria de sol·licitud d'informació i reclamacions presentades per clients de SOREA, dins l'àmbit geogràfic de Calonge i Sant Antoni, al Síndic.

A partir d'ara, quan les persones, titulars de pòlisses de subministrament d'aigua, presentin al Síndic local reclamacions relacionades amb el servei d'abastament d'aigua prestat per SOREA al municipi de Calonge i Sant Antoni, el Síndic farà avinent la reclamació rebuda al Defensor del Client d'Agbar, qui n'haurà de justificar immediatament la recepció d'aquesta. El Defensor del Client haurà de donar resposta al Síndic en un termini de 10 dies hàbils, llevat de queixes derivades d'avaries, que s'hauran de contestar  en un termini màxim de 48 hores o les queixes derivades del mal funcionament d'equips de mesura en què el termini s'ampliarà als temps necessari per detectar el motiu del mal funcionament. En el cas que el Síndic considerés necessària una ampliació de les dades rebudes, el Defensor del Client en garantirà una nova resposta dins dels mateixos terminis detallats.

1542723873DSC_4442.JPG


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version