Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'ajuntament de Cassà rebaixa un 25% el preu per estudiar instruments de cobla a l'Escola de Música municipal

Per tal de potenciar l'estudi i la pràctica dels instruments de cobla, l'Ajuntament de Cassà de la Selva aprovarà a partir de l'any 2019 la reducció d'un 25% del preu per l'estudi d'instruments de cobla a l'Escola Municipal de Música Pere Mercader. Amb aquesta mesura es vol incentivar la pràctica d'aquests instruments i facilitar el fet que més alumnes iniciïn la pràctica d'instruments tradicionals de cobla com el flabiol, el fiscorn, la tenora, el tible o el contrabaix entre d'altres.

L'Escola Municipal de Música Pere Mercader, amb la seva oferta formativa promou l'aprenentatge del llenguatge musical així com aprendre a estimular i gaudir de la pràctica interpretativa de l'instrument tant a nivell de grau elemental com a nivell de grau professional, posant especial atenció a les experiències musicals col·lectives i a la participació en les activitats que s'organitzen. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version