Canal Ajuntament

Llagostera. Comença la campanya gastronòmica de la Cuina de Bolet de Llagostera

Aquest dijous 11 d'octubre, comença la setzena edició de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet de Llagostera, on hi participen un total de 8 restaurants del municipi.

Wok de calamar de potera i bolets; crema de ceps, foie i trompetes de la mort; arròs amb ceps secs, cigales i colomí; ceps saltats amb emulsió d'ou, perol i ceps crus; canelons de boletus i verdures gratinats amb la seva beixamel; humus de cigrons amb salsa tahini amb trompeta de la mort; canelons de bolets a la crema de siureny; salmorejo amb oli de tòfona i mascarpone i brownie amb melmelada de rossinyols, són alguns dels plats que formen part dels menús. 

La campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet està organitzada conjuntament per l'Àrea de Promoció Local de l'Ajuntament i l'Associació de Restaurants de Llagostera.

Els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Ca l'Artau, Cal Degollat i la Taverna d'en Pou. Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i els 70 euros on el bolet es el principal protagonista dels plats. 

La Cuina del Bolet s'emmarca i complementa la programació i oferta gastronòmica de la Fira del Bolet  que tindrà lloc el proper diumenge 14 d'octubre, durant tot el dia al nucli antic de Llagostera. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version