Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'Ajuntament de Cassà incrementarà el servei de neteja viària amb la incorporació d'un nou peó

L'equip de govern portarà al Ple Municipal del mes de juliol un increment del servei de la neteja viària que consistirà en la incorporació d'un nou peó. D'aquesta manera, la plantilla del servei de neteja viària i recollida de la fracció orgànica i rebuig passarà de set a vuit operaris. Aquest nou peó es dedicarà exclusivament a la neteja viària.

La modificació del contracte de neteja, que es portarà al Ple Municipal de demà dijous 26 de juliol, suposarà un increment anual del cost del servei de 54.000 euros.

El contracte del servei de neteja viària i recollida de la fracció orgànica i rebuig, que va ser reduït un 20 per cent a la passada legislatura, s'incrementarà amb aquesta proposta un 10 per cent i permetrà la contractació d'un nou treballador a jornada complerta que ampliarà l'equip de neteja viària del municipi.

L'Alcalde de Cassà, Martí Vallès, explica que «des que vam arribar al govern, la neteja del municipi i la via pública ha estat una prioritat». Vallès afegeix que «de la mateixa manera que fem inversions importants que han millorat el municipi, com l'ampliació dels serveis de jardineria, considerem imprescindible millorar també la neteja viària d'acord amb l'opinió dels ciutadans i comerços de Cassà».

El batlle remarca que la col·laboració de tots els ciutadans és imprescindible per tenir el poble el més net possible, al mateix temps que informa que s'han donat instruccions a la Policia Local perquè actuï, identifiqui i sancioni els responsables que dipositin deixalles fora dels contenidors o en llocs no autoritzats, així com els que aboquen mobles o altres voluminosos. Vallès remarca que «serem contundents en aquest aspecte ja que no hi ha excuses per practicar actituds incíviques: disposem d'un servei gratuït de recollida de voluminosos a domicili i d'una deixalleria».

Els veïns de Cassà poden trucar a l'Ajuntament de Cassà (972 460 005) i sol·licitar una cita per tal que els serveis de neteja viària recullin els voluminosos a domicili de forma gratuïta.

1532524389El logotip de la neteja viaria de Cassa.JPG
1532524389Un moment del Ple Municipal (imatge d'arxiu).jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version