Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. La piscina descoberta obre demà amb la maquinària renovada, l'ampliació de la zona de gespa i un nou espai amb ombra

La piscina descoberta de Cassà obrirà demà, dijous 21 de juny, a les 15 h, amb novetats. Entre els canvis més visibles hi ha l'ampliació de la zona de gespa i la creació d'un nou espai amb ombra aconseguida amb uns tendals. A més, aquest any també s'ha renovat tota la maquinària de la piscina.

Fins ara ja s'han venut més de dos-cents abonaments per a la piscina d'estiu, la qual romandrà oberta fins al mes de setembre. L'horari d'obertura del mes de juliol serà de 10.30 a 20.30 h i el mes d'agost, de 10.30 a 20 h. Igual que els dos darrers anys, enguany també hi haurà servei de bar i gandules. Els abonaments per a la piscina descoberta es poden comprar a la recepció de la piscina i tenen un cost de 22,5 euros.

A la piscina coberta també s'hi han fet millores els darrers mesos. Una de les més destacades ha estat cobrir una terrassa per ampliar la sala de fitnes per donar resposta a l'augment del nombre de socis. Enguany també s'ha renovat el terra de les dutxes del vestidor de dones. Aquesta mateixa actuació es farà el mes d'agost a les dutxes del vestidor d'homes.

Totes aquestes actuacions venen acompanyades d'una millora global a la zona esportiva que ve determinada especialment per la urbanització de l'aparcament de la piscina i el pavelló triple, una obra que es preveu que finalitzi els propers mesos d'estiu. De la mateixa manera, també s'està urbanitzant una parcel·la ubicada davant de la piscina descoberta a la qual s'habilitaran més aparcaments.

1529499856La zona ampliada de gespa.jpg
1529499856La nova zona d'ombra de la piscina descoberta.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version