Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. La Societat de Caçadors de Cassà recull 25 m3 de residus abocats als boscos de les Gavarres

La recollida la van fer ahir al matí una seixantena de persones i el contenidor va omplir-se d'objectes de tot tipus: sofàs, ampolles, matalassos, vidres, ferralla, planxes d'aïllament, runa de construcció... Es tracta de la 14a recollida massiva de deixalles organitzada per la Societat de Caçadors.

La Societat de Caçadors de Cassà va recollir ahir 25 m3 de residus abocats als boscos de les Gavarres. Una seixantena de persones va participar ahir a la 14a recollida massiva de deixalles que va servir per omplir tot un contenidor amb les deixalles que la gent aboca als boscos propers a Cassà.

Entre els residus recollits hi havia sofàs, ampolles, matalassos, vidres, ferralla, planxes d'aïllament, runa de construcció, tubs de plàstic... La brossa recollida es va traslladar fins a la zona d'estacionament del Pavelló Polivalent on l'Ajuntament hi va ubicar un contenidor que es portarà a una planta de reciclatge per fer la correcte gestió de les deixalles.

La Societat de Caçadors destaca que «tot i que cada vegada es trobi menys brossa, se segueixen fent abocaments a llocs nous i és una pràctica que cal eradicar entre tots». L'Ajuntament de Cassà agraeix aquesta tasca feta per la Societat de Caçadors, la qual s'emmarca en la iniciativa de 'Cassà, poble educador'. 

1526906594Imatges de la recollida de deixalles .jpg
1526906595Imatges de la recollida de deixalles 3.jpg
1526906595Imatges de la recollida de deixalles 2.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version