Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. El cafè teatre de 'Les Nits de la Coma' tanca divendres la temporada amb una mitjana de quaranta persones a cada espectacle

Josep Ferrer, regidor de Cultura: «Aquesta segona temporada de 'Les Nits de la Coma' ha servit per consolidar la iniciativa i ha demostrat que l'espai del Casal és útil també per fer-hi cultura i altres activitats obertes a tot el poble.» El cafè teatre de 'Les Nits de la Coma', una iniciativa teatral per un públic de totes les edats iniciada el 2016, tanca aquest divendres la segona temporada amb una afluència molt positiva de públic, quaranta persones de mitjana a les catorze sessions que s'han fet des del mes d'octubre.

La programació, que es fa conjuntament amb l'Associació Gironina de Teatre, ha estat variada i ha inclòs espectacles de narració oral, clown, teatre o màgia. La darrera sessió d'aquesta temporada serà Kumulunimbu, de la companyia Ortiga, i tindrà lloc aquest divendres 20 d'abril, a les 21.30 h, a l'Espai del Casal, on també hi ha servei de bar. L'entrada té un cost de 3 euros.

El regidor de Cultura, Josep Ferrer, destaca que «aquesta segona temporada de 'Les Nits de la Coma' ha servit per consolidar la iniciativa i ha demostrat que l'espai del Casal (de jubilats) és útil també per fer-hi cultura i altres activitats obertes a tot el poble». Ferrer afegeix que «el públic d'aquests espectacles és de diferents edats i fidel ja que no es perd les sessions programades quinzenalment».

Està previst que 'Les Nits de la Coma' comencin la tercera temporada el mes d'octubre. Un dels reptes de la propera edició és millorar la retolació exterior de l'espai del Casal perquè la gent associï aquesta proposta cultural amb aquest punt del poble.
Sobre 'Les Nits de la Coma'

'Les Nits de la Coma' és una proposta teatral que va començar a Cassà de la Selva l'octubre del 2016 i de la qual enguany s'ha fet la segona temporada. Consisteix en una sèrie de representacions teatrals de petit format que té lloc cada dos divendres al vespre a l'espai del Casal de Cassà. La iniciativa es fa en col·laboració amb l'Associació Gironina de Teatre que gestiona la Xarxa Gironina de Cafè Teatre a Cassà. Aquest format d'espectacle també es fa a altres municipis gironins com Sarrià de Ter, Platja d'Aro, Vilablareix o La Bisbal d'Empordà. 

1524127480Un dels espectacles d'aquesta temporada (2).jpg
1524127481Un dels espectacles d'aquesta temporada.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version