Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. 154 propostes rebudes als pressupostos participatius de Cassà

L'Ajuntament de Cassà ha rebut 154 propostes per als pressupostos participatius del 2018, 97 de les quals telemàticament i les 57 restants, a través de les urnes ubicades a diferents equipaments municipals. El període de recollida de propostes va ser del 12 de febrer al 4 de març.

Anàlisi de la viabilitat de les propostes

Durant el mes de març els serveis tècnics han analitzat la viabilitat de les propostes, així com que aquestes compleixin els requisits explicitats a la presentació del procés participatiu. Les condicions de les propostes eren que havien de ser inversions d'interès públic, donar resposta a una necessitat concreta, ser de competència municipal, ser tècnicament i econòmicament viables, respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats, no ser subvencions o ajuts a entitats i/o col·lectius i no superar els 60.000 €.

Taller participatiu el dilluns 16 d'abril a les 20h

Seran 75 les propostes que es prioritzaran al taller participatiu convocat per al dilluns 16 d'abril, a les 20 h, a l'Espai Jove l'Escorxador, amb la finalitat d'escollir les que passaran a la votació final. 67 de les propostes rebudes, algunes de les quals són repetides, s'han descartat, mentre que n'hi ha 12 que està previst executar-les aquest any. Els motius pels quals s'han descartat algunes propostes es poden consultar als documents disponibles a participa.cassa.cat.

El regidor d'Hisenda, Pau Presas, anima tots els veïns de Cassà a participar al taller del 16 d'abril, però especialment «aquells que ja s'han mobilitzat per fer una proposta i que volen que segueixi avançant per arribar fins a la fase de la votació final».
Es preveu que la votació final de les propostes guanyadores es faci entre el mes de maig i juny. Podran votar, igual que l'any passat, les persones que hagin complert els 16 anys i que estiguin empadronades a Cassà. La votació es podrà fer en línia o a través de les urnes habilitades a diferents equipaments municipals.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version