Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. El ple municipal aprova les inversions que es finançaran amb el romanent de l'exercici econòmic del 2017

El ple municipal de Cassà ha aprovat aquest vespre el destí del romanent de l'exercici econòmic del 2017 que es dedicarà a inversions al municipi. 1.097.597,51 euros d'aquest romanent es destinarà a reduir l'endeutament del consistori, que se situava a finals del 2017 amb un nivell del 29.57%.

Amb els diners resultants del romanent del pressupost del 2017 aquest any es podrà dur a terme una nova fase de rehabilitació del nucli històric que millorarà el carrer d'Avall, la plaça Sant Pere i el carrer del Reverend Joaquim Bosch, obra amb un import de licitació de 369.875 euros.

El romanent també permetrà finançar la urbanització definitiva de l'aparcament del Pavelló Triple i els accessos a la zona esportiva al costat de la piscina descoberta, actuació amb un pressupost inicial de 253.000 euros. Entre les inversions també es preveu la compra de l'edifici de Can Frigola que, juntament amb la Torre Salvana, de propietat municipal, forma el conjunt medieval més important que conserva el municipi, el qual data del segle XVI.

La modificació de crèdit també contempla una sèrie d'inversions més petites com la compra de diversos para-sols per la piscina descoberta de Cassà, la instal·lació del sistema de climatització de l'oficina de l'Estació, el canvi dels vidres de les finestres de Can Nadal i l'estació per millorar l'eficiència energètica dels edificis i la continuïtat del servei a la Borsa de Treball ubicada a Can Trinxeria.
Imatges adjuntes: Un moment del ple municipal del mes de març.

1521784784Un moment del ple del mes de marc.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version