Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Totes les inversions escollides als pressupostos participatius del 2017 ja s'han fet efectives

657 veïns de Cassà van votar el mes de setembre els projectes que volien que s'executessin d'entre el llistat d'onze opcions finalistes.
Aquesta setmana s'ha instal·lat el darrer projecte que faltava de les inversions escollides als pressupostos participatius del 2017. Els cassanencs ja disposen de la tirolina al parc dels Fruiters, el parc de cal·listènia al carrer Ventallol i els fanals solars al carrer Empordà.
Aquests tres projectes van ser els més votats d'entre els onze finalistes el passat mes de setembre. A la votació hi van participar 657 veïns de Cassà, un 7.67% del cens. La tirolina al parc dels Fruiters va obtenir el 33.2% dels vots, la il·luminació de l'últim tram del carrer Empordà va rebre el 30.3% dels vots i el parc de cal·listènia, el 29.1% dels vots. L'import destinat als projectes escollits dels pressupostos participatius és de 60.000 euros.

L'execució dels projectes s'ha fet en col·laboració amb els col·lectius que s'havien mobilitzat per defensar alguna de les propostes guanyadores. Així doncs, el parc de cal·listènia s'ha dissenyat d'acord amb les necessitats que han expressat el grup de joves que van promoure la proposta i que la van defensar perquè obtingués el màxim de vots possibles. Properament es farà una inauguració de l'espai amb una demostració dels exercicis que es poden practicar a aquest equipament.

En marxa els pressupostos participatius del 2018

Els pressupostos participatius d'aquest any ja estan en marxa. De moment, ja ha tingut lloc el període de recollida de propostes. Els serveis tècnics estan avaluant aquests dies la viabilitat de cadascuna de les propostes rebudes. El mes d'abril es programarà el taller per escollir les propostes que se sotmetran a la votació final entre els mesos de maig i juny. Igual que l'any passat, hi ha 60.000 euros per destinar a les inversions guanyadores.

Tota la informació dels pressupostos participatius d'enguany es pot conèixer a participa.cassa.cat. 

1521534105La tirolina al parc dels fruiters.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version