Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Clara Peya dona el tret de sortida aquest dissabte a la 13a Setmana de la Música de Cassà

La pianista i compositora, Clara Peya, donarà el tret de sortida a la 13a Setmana de la Música de Cassà aquest dissabte 17 de març a les 21 h a La Sala del Centre Recreatiu (8 €). Peya interpretarà Oceanes, el disc que va presentar el 2017, un homenatge a les dones a través de l'aigua. Les entrades es poden comprar abans de l'espectacle o anticipades al Centre Cultural Sala Galà.

L'actuació de Clara Peya és l'inici d'una setmana amb divuit activitats musicals programades, gairebé totes gratuïtes, amb l'excepció del concert de Peya (8 €) i Cercle d'amor (3 €) que interpretaran Dichterliebe op.48 el diumenge 18 de març a les 18 h a l'Auditori Sala Galà, un cicle de 16 cançons composat per Robert Schumman.

Segons destaca el regidor de Cultura, Josep Ferrer, «el Centre Cultural Sala Galà s'obre al poble amb la Setmana de la Música amb l'objectiu d'apropar aquesta disciplina a públics molt diversos».

Lluís Casanova, un músic cassanenc que ha arribat a nivell europeu

El cassanenc clarinetista Lluís Casanova, que acaba d'obtenir la beca de la Yamaha Music Foundation of Europe, juntament amb la pianista Marina Serra, interpretaran Sonates per a clarinet: de França a Alemanya el dimecres 12 de març a les 21 h a l'Auditori del Centre Cultural Sala Galà.

Amb els refugiats de Lesbos

Durant la Setmana de la Música es donarà a conèixer el Projecte Art de música i art amb els refugiats de Lesbos i es disposarà d'una urna on poder fer aportacions voluntàries per col·laborar amb el projecte. El programa Art és una plataforma creativa i un programa d'educació musical que va començar a Lesbos el 2015 i des de llavors ha anat augmentant la seva activitat.

Activitats infantils

Les activitats infantils també tenen un paper destacat al programa. El diumenge 18 de març a les 11 h, l'Auditori del Centre Cultural Sala Galà s'omplirà d'instruments que interpretaran diferents estils per a nadons de 0 a 18 mesos. El dilluns 19 de març a les 17.45 h tindrà lloc l'espectacle musical infantil, Kaixes, una barreja eclèctica entre música popular i cançó d'autor amb música original creada especialment per aquest espectacle. El dimarts 20 de març a les 17.15 h tindrà lloc una sessió de cinema musical infantil a l'auditori del Centre Cultural Sala Galà.

Activitats per als joves

Els joves també tenen el seu lloc a la Setmana de la Música. El dimecres 21 de març a les 18 h, Moug Marc farà un taller de beatbox adreçat a joves d'entre 12 i 18 anys. Des de l'Espai Jove l'Escorxador també s'ha programat una tarda musical pel dimarts 20 de març de 18 a 20 h.

Activitats formatives

La vessant més formativa de la Setmana de la Música, es concentra aquest any amb un taller de respiració i relaxació per a músics que tindrà lloc el dilluns 19 de març a les 17.30 h al Centre Cultural Sala Galà. El dijous 22 de març a les 20 h hi ha programat un taller de musicoteràpia per a adults també al Centre Cultural Sala Galà.

Audicions

Cada tarda, de dilluns a divendres, com és habitual, tindrà lloc a partir de les 19 h a l'Auditori del Centre Cultural Sala Galà, el concert dels alumnes d'instrument de l'Escola de Música Pere Mercader. Podeu consultar el programa complert de la 13a Setmana de la Música de Cassà a www.cassa.cat/setmanadelamusica.

1521113880Un moment d'una edicio passada de la setmana de la musica.jpg
Fitxer adjunt: 1521113881NDP Clara Peya dona el tret de sortida aquest dissabte a la 13a Setmana de la Musica de Cassa.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version