Canal Ajuntament

Calonge. L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni prova dos cotxes elèctrics cedits per la Diputació de Girona

Durant el mes de desembre i gener la Diputació de Girona ha cedit a l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni dos cotxes elèctrics, gràcies al conveni signat entre l’empresa Renault i el Consell d’iniciatives Locals per al Medi Ambient. Aquest conveni permet la cessió temporal d’aquests dos vehicles que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni està utilitzant per valorar el seu funcionament. Es tracta de dos cotxes Renault, un Zoe i una Kangoo Furgon.

L’Ajuntament valora molt positivament el funcionament d’aquests dos vehicles, i un cop finalitzat aquest conveni de cessió per dos mesos estudiarà la possiblitat d’incorporar cotxes 100% elèctrics a la seva flota. A hores d’ara l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni disposa d’un vehicle 100% elèctric per la brigada de jardineria, un cotxe híbrid per la Policia Local, així com de 6 bicis elèctriques pels desplaçaments del personal municipal.

L’objectiu de la cessió d’aquests dos cotxes és fomentar l’ús de vehicles que no emetin gasos contaminants i, per tant, suposin una millora de la qualitat de l’aire i la sostenibilitat en el transport.

1515157577DSC_7241.jpg
1515157577DSC_7246.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version