Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Una exposició amb idees dels alumnes de primària per millorar Cassà

Posar flors, aparcar menys als carrers estrets o participar en el club de lectura, les tres làmines premiades. L'exposició marca el final de la campanya de sensibilització ciutadana 'Un Cassà de tothom' que ha durat un any i que ha tingut una incidència especial a les escoles.

Dintre de la campanya de sensibilització ciutadana 'Un Cassà de tothom', la setmana passada es va inaugurar l'exposició amb les làmines finalistes del concurs que pretenia que tots els alumnes de primària dels centres escolars de Cassà pensessin propostes per millorar el municipi.

Els premiats van ser la Gina Carbó de cicle inicial, la Queralt Carreras de cicle mitjà i la Rosa Creus de cicle superior. Gina Carbó, de primer de primària, proposa que la gent de Cassà contribueixi en la decoració del poble posant flors als balcons. Queralt Carreras, de 3r de primària, demana la col·laboració ciutadana per millorar la circulació als carrers més estrets. Rosa Creus, de 5è de primària, anima a la gent de Cassà a participar en el club de lectura per seguir potenciant la iniciativa de municipi lector.

L'Alcalde Martí Vallès va entregar els premis a les guanyadores el passat dissabte 16 de desembre i va insistir en la necessitat 'd'implicar als més joves en la iniciativa de Cassà poble educador ja que són el futur del nostre municipi i la seva visió definirà el lloc on vivim'.

La campanya 'Un Cassà de tothom'

L'exposició de les làmines finalistes d'aquest concurs, és la darrera acció de la campanya de sensibilització ciutadana 'Un Cassà de tothom' feta durant tot aquest any amb la participació destacada dels alumnes de primària dels centres escolars de Cassà.

Els mesos d'octubre i novembre, l'alcalde Martí Vallès va trobar-se amb tots els cursos de primària de les escoles de Cassà i va intercanviar amb els alumnes les seves principals inquietuds. Al mateix temps, els va demanar ajuda i col·laboració per aconseguir un poble sostenible, modern i educatiu. Per això els va animar a participar al concurs per repensar què podíem millorar del poble. Finalment, els va entregar un joc de cartes amb les il·lustracions de la campanya que reflectien accions cíviques que poden servir per tenir un Cassà de tothom.

Podeu veure totes les imatges de la campanya a www.cassa.cat/uncassadetothom. 

1513948932Les guanyadores del concurs amb l'alcalde de Cassa.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version