Canal Ajuntament

Solsona. Les piscines municipals de Solsona celebren la festa de final de juliol i el Dia Nereu

Aquest divendres les piscines municipals de Solsona estan de celebració. Durant tot el matí es farà la festa de final de juliol per als participants a les activitats multiesportives i, d’onze a una, tots els infants de la ciutat podran entrar gratuïtament a les instal·lacions amb motiu del Dia Nereu.

Una mitjana de 190 nens i nenes i joves nascuts entre el 1999 i el 2010 han pres part cada setmana de juliol a les activitats multiesportives organitzades per la regidoria d’Esports –el programa continua fins al 23 d’agost. La principal novetat d’aquesta temporada ha estat l’activitat compartida pels grups de diferents edats, que ha permès la interacció entre uns i altres. 

Segons explica Jordina Massaguer, coordinadora d’aquest programa, les activitats proposades pels mateixos nens “han estat molt creatives i s’ho han passat d’allò més bé”. Han jugat en una pista americana d’aigua i sabó i en slackline, han elaborat creps i han fet sortides d’orientació i de coneixement de la ciutat, entre d’altres.

Per acomiadar els participants que finalitzen aquesta setmana, s’ha preparat per aquest divendres una jornada de diversió consistent en una gimcana amb disfresses de nimfes i fullets i la samarreta de Les Munis. A primera hora s’explicarà una història representada sobre el tema, després es jugarà al joc de la torre per arribar fins al tresor i, tot seguit, tothom serà convidat a jugar als inflables de Nereu. Finalment, s’entregarà una avaluació individual dels cursets de natació a aquelles persones que hi hagin assistit com a mínim dues setmanes seguides. 

La festa aquàtica del Dia Nereu consisteix en estructures inflables per sensibilitzar la població sobre el programa que promou l’exercici físic i l’alimentació saludable entre els nens i nenes, i que ja s’ha dut a terme durant un curs a Solsona. L’entrada a les instal•lacions serà gratuïta per als infants. 

Les activitats multiesportives de les piscines municipals continuaran fins a la penúltima setmana d’agost. El dissabte 24 d’agost se celebrarà la festa de cloenda de la temporada.

 

Imatges: les instal·lacions esportives acullen activitats diverses fins al 23 d’agost (Ajuntament de Solsona)


 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version