Publicat el Divendres, 19 Juliol 2013 11:01 Escrit per Ajuntament de Llagostera
Amanida del segar i batre, espaguetis de blat i sèpia amb salsa de pop, milfulls de cogombre i iogurt, cua de bou a la cassola amb rovellons, peix del dia a la brasa de carbó, rap al forn amb picada, muselina suau i patates panadera o amanida de pernil d’ànec amb parmesà són alguns dels plats que configuren els menús de la Cuina del Batre organitzada per l’Ajuntament de Llagostera i l’Associació de Restaurants del municipi.
La campanya comença aquest cap de setmana on hi participen 7 restaurants de Llagostera: Els Tinars, Ca la Maria, Can Cassoles, Cal Degollat, El Carril, Panedes i Ca l’Artau. Els preus dels menús oscil·len entre els 22 i els 80 euros.
La campanya s’allargarà fins el diumenge 28 de juliol, dia que es celebra a Llagostera Fira del Batre que enguany arriba a la seva sisena edició.
Podeu consultar el programa i menús de la campanya des de www.visitallagostera.com
Sobre la gastronomia a Llagostera
Llagostera ofereix una àmplia varietat gastronòmica amb un gran nombre de restaurants algun d’ells amb renom nacional i internacional, com Els Tinars amb una estrella Michelin així com un establiment acreditat amb el distintiu Km0 del moviment Slow Food (Ca la Maria).
Llagostera té una tradició gastronòmica molt arrelada i al llarg de l’any es duen a terme fins a 4 campanyes gastronòmiques per tal de promoure la gastronomia i la cultura culinària.
· La Cuina dels Manaies: Cuina d’inspiració romana emmarcada dins la programació de Setmana Santa i del Mercat Romà.
· La Cuina de Festa Major: Cuina tradicional catalana (maig – juny)
· La Cuina del Batre: Cuina tradicional d’estiu catalana que finalitza amb la celebració de Fira del Batre. (finals de juliol)
· La Cuina del Bolet: Cuina on els principals protagonistes dels menús durant els mesos d’octubre i novembre són els bolets. S'emmarcada dins de Fira del Bolet.
Imatges: cartell informatiu de la Cuina del Batre (Ajuntament de Llagostera)