Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera porta d’entrada a la Costa Brava

Llagostera vol aprofitar la seva situació geogràfica per situar-se com a porta d’entrada a la Costa Brava i posicionar-se com a complement a l’oferta turística dels municipis veïns i de la comarca. 

La gastronomia, l’entorn natural, el patrimoni arquitectònic i les tradicions (fires i festes) són els 4 pilars sobre els quals es sustenta l’oferta turística de Llagostera.

Aquest dijous s’han presentat els recursos turístics del municipi i les actuacions que s’han posat en funcionament des de l’Àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera.

La presentació ha tingut lloc al Centre de Visitants del Gironès on hi han intervingut el Conseller comarcal de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, Joaquim Roca, el regidor de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera, Ramon Soler, el Director del Patronat de Turisme Costa Brava- Girona, Ramon Ramos i l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria.

El conseller comarcal de Turisme Joaquim Roca, ha destacat el pes i potencial de Llagostera dins la comarca del Gironès i s’ha posat a disposició de l’Ajuntament per seguir treballant de forma conjunta per promoure el territori i en especial la comarca del Gironès.

Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica del municipi Ramon Soler, la intenció és poder situar i senyalitzar Llagostera com a municipi d'interès turístic.

Per donar a conèixer els actius i recursos d’interès s’ha posat en marxa el web www.visitallagostera.com que aglutina de forma molt visual i atractiva tota l’oferta pública i privada del municipi. Què fer, Què visitar, On menjar, On dormir, A prop de Llagostera, són alguns dels apartats del web disponibles en 4 idiomes.

El web està optimitzat per ser vist des de qualsevol dispositiu mòbil, adaptant el seu contingut en funció del tipus de pantalla i resolució gràcies al que tècnicament s’anomena responsive design.

El director del patronat de turisme, Ramon Ramos, ha assegurat que és important que els municipis d'interior també s'afegeixin a l'oferta turística de la demarcació. Així mateix, Ramos a felicitat a l’Ajuntament de Llagostera per aquesta iniciativa i ha destacat els recursos que ofereix llagostera entre ells la gastronomia i l’entorn natural.

L’alcalde de Llagostera ha destacat també i agraït la inversió privada per posar en marxa negocis relacionats amb el turisme com per exemple els allotjaments rurals.Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version