Canal Ajuntament

Calella. Un concert de música de l’Orquestra de Cambra del Maresme i la primera sessió de cinema a la platja, les dues propostes d’aquesta setmana del NEC

El festival Nits d’Estiu de Calella continua amb la seva aposta estiuenca per la cultura

Aquest divendres dia 19 de juliol a les 22h, el NEC té previst un concert de l’Orquestra de Cambra del Maresme al Pati del Museu de Calella; simultàniament, el festival Nits d’Estiu oferirà la seva primera sessió de cinema a la platja, amb la pel·lícula per a tots els públics Pirates.

Pel que fa a l’actuació de l’Orquestra de Cambra del Maresme, presentarà al NEC els Concerts de Brandemburg de Bach, amb un original programa on dialoguen el violí, la flauta travessera i la flauta de bec.

La sessió de cinema a la platja es durà a terme a la Platja Gran i serà gratuïta per a tots els assistents. El film d’animació Pirates, per a tots els públics, entretindrà a grans i petits amb les aventures d’un capità pirata i la seva tripulació. La del divendres 19 de juliol serà la primera de les tres sessions de cinema que estan previstes pel NEC’13, on també es podrà veure El Hobbit (2/8) i Les aventures de Tadeo Jones (30/8).

El NEC ha programat una actuació per a cada divendres d’aquest estiu, del 28 de juny al 6 de setembre. Seguidament, us recordem la programació de les properes setmanes:

Joan Dausà (música). 26/7. Far. € 5 euros

En Quel·la (conte per  adults). 26/7. Pati de la Biblioteca. Gratuït

El Hobbit(cinema a la platja). 2/8. Gratuït

Der Kuss (dansa). 2/8. Pati del Museu. € 5 euros

Las Migas (música-fusió). 9/8. Far. € 5 euros

Viu Espriu (música i poesia). 16/8. Pati del Museu. € 5 euros

Blaumut (música). 23/8. Far. € 5 euros

Sis contes que acaben malament (o no). 23/8. Pati de la Biblioteca. Gratuït

Les Aventures de Tadeo Jones(cinema a la platja). 30/8. Gratuït

Begoña Alberdi (òpera). 30/8. Far. € 5 euros

Quasi Maine (teatre i música). 6/9. Far. € 5 euros

Trobareu més informació del festival al Facebook del NEC (www.facebook.com/nitsestiucalella)

Les entrades anticipades es poden adquirir al Museu Arxiu de Calella en horari d’atenció al públic (de dt. a ds., de 18 a 21h; dg. i festius d’11 a 14h) a partir del dimarts 18 de juny. També es podran comprar el mateix dia de l’espectacle, dues hores abans de la funció, i al mateix lloc on es dugui a terme la programació, sempre que les entrades no s’hagin exhaurit. Pels espectacles al Far hi haurà un servei de transport públic gratuït que sortirà de la parada Turisme (N-II).Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version