Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'artista cassanenc Miquel Moragas és el protagonista del 14è cicle Joviart

El divendres 24 de novembre al vespre es va inaugurar a la Sala La Coma de Cassà la 14a edició del cicle d'exposicions Joviart, una plataforma de difusió de joves talents que pretén apropar l'art a la població. Sota el títol 'Un somni, un propòsit, un desig, un viatge japonès', l'exposició descobreix la passió per l'art del blanc i el negre de l'artista cassanenc Miquel Moragas.

Influenciat per l'art japonès, Moragas investiga i experimenta diverses tècniques a través de les tintes xinesa, sakura, entre d'altres. No utilitza mai el color perquè diu que no li agrada. És autodidacte i diu que crea per necessitat, per expressar tot allò que el commou i l'inquieta. Cerca, en la intenció del que crea, encentant nous camins, nous móns que el portin a descobrir i a aprendre. 

L'exposició romandrà oberta del 24 de novembre al 10 de desembre: els dissabtes, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h; els diumenges, de 10 a 13 h, i els dies 6 i 8 de desembre, de 10 a 13 h. El cicle Joviart és organitzat per Cassà Jove i l'Escola d'Art Josep Lloveras.

1511875413La inauguracio de l'exposicio divendres passat.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version