Canal Ajuntament

Girona. Imputats dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la Propietat Industrial

Els homes venien a les seves parades del mercat peces de roba i complements falsificats de les marques Louis Vuitton i Lacoste

La Policia Municipal de Girona va imputar, dimarts al matí, Miguel CS, de 41 anys d’edat i Ahmed S, de 37 anys d’edat, com a presumptes autors d’un delicte contra la Propietat Industrial.

Els fets van passar al voltant de les deu del matí, quan els agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal, juntament amb un pèrit de l’empresa BASI SA propietària de la firma LACOSTE, van iniciar una inspecció a dues parades del mercat setmanal de les quals s’havien rebut queixes per possible falsificació de roba de la marca Lacoste.

Un cop localitzades les parades, el pèrit va comprovar que els articles que exposaven de la marca Lacoste i Luis Vuitton no eren genuïns. Concretament van descobrir tres-centes dos peces de roba amb etiquetes de la marca Lacoste, divuit complements de marroquineria que utilitzaven el logotip de la marca Luis Vuitton i dues fragàncies etiquetades amb la marca Lacoste.

Per tot plegat els agents van intervenir les peces de roba i complements, que al mercat hagués suposat un valor al voltant dels tres mil cinc-cents euros i van imputar Miguel CS i Ahmed S com a presumptes autors d’un delicte contra la Propietat Industrial.

Imatge: material intervingut (Ajuntament de Girona)


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version