Canal Ajuntament

Solsona. L’Ajuntament renova la col•laboració amb Joventut Solsonina per als concerts de la Festa Major

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Solsona ha renovat enguany la col·laboració amb Joventut Solsonina per a l’organització d’actes adreçats al públic juvenil en el marc de la Festa Major. Per primera vegada s’ha formalitzat aquesta entesa mitjançant la signatura d’un conveni, aquesta setmana, per part de l’alcalde, David Rodríguez, i el responsable de l’entitat, Marcel Riu.

Aquest acord estableix que Joventut Solsonina contractarà els concerts per als joves que es programaran els dies 8 i 9 de setembre a la Sala Polivalent, d’entrada lliure, i el consistori els subvencionarà amb una aportació única de 4.000 euros. L’Ajuntament també es farà càrrec de la seguretat i els serveis preventius de tipus sanitari, igual que en tots els actes de la Festa Major.

L’entitat s’ocuparà de presentar una proposta de grups, però la contractació definitiva es consensuarà amb la regidoria de Cultura. A banda de l’ajut econòmic directe, Joventut Solsonina tindrà el lloguer gratuït de les instal·lacions, i la gestió i recaptació de les barres de la sala. El conveni és de caràcter anual.

Creada el 2011, Joventut Solsonina és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu l’organització d’activitats lúdiques i culturals adreçades al públic juvenil. Des d’aleshores ja s’ha fet càrrec de l’organització d’algunes de les cites de la Festa Major, entre les quals hi ha el concurs de músics al carrer.

La signatura d’aquest conveni respon a la regulació de la tramitació dels ajuts de Cultura a les entitats, plasmada des de principi d’any en unes bases aprovades pel Ple municipal. S’hi diferencien quatre tipus d’ajuts: la subvenció directa o conveni, l’ordinària, l’extraordinària i les aportacions a les festes de barri. Aquesta normativa estableix les condicions i el procediment que les associacions i entitats han de seguir per sol·licitar i justificar les subvencions.

Imatge: Marcel Riu, David Rodríguez i Sara Alarcón, en la signatura del conveni (Ajuntament de Solsona)


 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version