Canal Ajuntament

Solsona. Un curs d’autoestima i imatge personal per a dones enceta el programa ‘Activa’t’ a Solsona

Els pròxims dilluns 22 i 29 d’aquest mes l’assessora d’imatge Andrea Vilallonga impartirà a Solsona un curs d’autoestima i imatge personal per a dones. És la primera activitat del programa “Activa’t”, organitzat per la regidoria d’Acció Social. Es durà a terme a la sala cultural del consistori els matins de deu a dues.

Aquest curs parteix de la idea que els conceptes d’autoestima i d’imatge personal estan estretament lligats. D’aquí que es vulgui reforçar la seguretat de les participants a través de la millora de la imatge. S’hi aprendrà a reconèixer les pròpies qualitats, a prendre consciència del que transmet la imatge personal i com treure profit de les pròpies potencialitats. Aquests factors han d’acabar revertint en un impacte positiu tant en l’àmbit personal com en el professional. 

Andrea Vilallonga, que ja ha participat anteriorment en activitats organitzades per l’Ajuntament, és assessora individual, formadora d’assessors d’imatge, personal shopper i consultora. El seu propòsit és dotar les persones i empreses de les habilitats necessàries per crear una imatge guanyadora i competitiva. Les places per a aquest nou curs són limitades. Per participar-hi cal inscriure-s’hi prèviament al SIAD, al telèfon 973 48 32 34, o bé per correu electrònic, a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El preu és de 20 euros.

El programa “Activa’t” aglutina totes les activitats d’Acció Social emmarcades en el Pla comarcal de polítiques de dones (2012-2015), tot i que no totes les propostes s’adrecen al públic femení. Inclou cursos i seminaris de salut, noves tecnologies i autoestima i lideratge. S’organitzen amb la col·laboració del Consell Comarcal del Solsonès, el Pla de barris i l’Institut Català de les Dones. 

 

Imatge: imatge promocional d'Andre Vilallonga 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version