Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Ràdio Cassà estrena programació amb una edició diària del 'Cassà al Dia'

Ràdio Cassà estrena programació amb una edició diària del 'Cassà al Dia'

El programa més antic de l'emissora, 'Cassà al dia', passa a fer-se diàriament a les 13 h. Fins ara es feia cada dissabte al matí.

L'emissora ha renovat integralment l'estudi principal.

Ràdio Cassà va començar ahir la programació 2017-2018 amb novetats. El principal canvi és que el programa informatiu més antic de l'emissora, 'Cassà al dia', ha deixat d'emetre's únicament el cap de setmana per fer-se diàriament a les 13 h amb un espai de 30 minuts i amb la participació de col·laboradors relacionats amb diferents àmbits de la societat cassanenca.

El programa 'Cassà al dia', que segueix presentant-lo el periodista Mateu Ciurana, continua integrant les entrevistes habituals que fins ara es feien el cap de setmana a responsables polítics i a persones vinculades amb l'actualitat cassanenca, però afegeix també altres continguts que fins ara es feien al magazine 'Fets i Gent' cada dijous de 12 a 13 h. Aquesta franja informativa diària del 'Cassà al dia' també integra el programa 'Hora del pati' en el que els escolars de Cassà reflexionen en antena sobre els temes que més els interessen, i 'Ciutadans del món' en el que cassanencs provinents de diferents regions expliquen la seva cultura i el procés d'arribar al nostre municipi. Tots aquests espais que fins ara eren programes separats passaran a ser seccions diferenciades del nou 'Cassà al dia'.

La programació d'aquest any manté la resta d'espais com 'Hola alcalde' en el que el batlle cassanenc respon mensualment a les queixes, peticions i suggeriments formulats pels ciutadans; 'Tertúlia de músics'; el programa d'humor 'Això és la rehòstia'; el programa sobre 'La cuina de Cassà'; 'Cap de suro', l'espai en el que es reflexiona sobre el matrimoni entre el tap de suro i el vi; el programa 'Sardanes a Ràdio Cassà'; i el programa sobre música de les orquestres de ball catalanes, 'Pista de ball'.

La regidora de Comunicació, Txell Rabionet, considera que 'els canvis de la programació, units a la voluntat de potenciar la part 2.0 de la ràdio, responen a les necessitats dels nous consumidors de ràdio i fan que l'emissora local sigui més viva amb continguts cada dia renovats i fets per col·laboradors molt diversos'. Rabionet agraeix la participació de la quinzena de col·laboradors que fan possible bona part dels continguts de l'emissora local de forma totalment desinteressada.

Reforma dels equipaments de Ràdio Cassà

Aquesta temporada radiofònica arrenca amb una reforma dels equipaments de l'emissora local cassanenca. L'estudi principal s'ha reformat de forma integral i per tant s'ha renovat tot el mobiliari, les instal·lacions elèctriques i la taula de so. Per altra banda, l'estudi 2 s'ha renovat parcialment.

1505319945L'estudi principal de Radio Cassa renovat totalment.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version