Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'Ajuntament de Cassà i l'Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació de la UGT signen un conveni per promoure la formació i l'ocupació dels cassanencs

L'objectiu és col·laborar per oferir formació contínua i ocupacional des de l'àrea de Promoció Econòmica.

S'ha adequat una aula de cursos a l'oficina de Promoció Econòmica amb una quinzena d'ordinadors portàtils.

L'Ajuntament de Cassà de la Selva i l'Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació (IDFO) de la UGT van signar el divendres 8 de setembre al matí un conveni de col·laboració per oferir cursos de formació contínua i ocupacional per a persones ocupades i aturades de Cassà i dels municipis veïns amb conveni de promoció econòmica amb Cassà.

L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cassà, inaugurada fa aproximadament un any, ha estat oferint diversos cursos gratuïts finançats pel SOC durant aquest darrer any, alguns dels quals s'han hagut d'anul·lar per no complir amb el nombre mínim d'inscrits que requereix el SOC. L'experiència adquirida durant aquests mesos permetrà acotar l'oferta formativa i ocupacional i potenciar aquells cursos que han tingut una major demanda.

La col·laboració amb IDFO-UGT de les comarques gironines també permetrà que a mitjà termini es puguin emetre certificats de professionalitat des de l'Ajuntament de Cassà.

Des de l'àrea de Promoció Econòmica també s'estan oferint píndoles formatives que consisteixen amb xerrades o cursos de curta durada sobre temes específics com la creativitat, la confecció de CV o la gestió de l'estrès.

Emili Mató, regidor de Promoció Econòmica, destaca 'la bona rebuda que han tingut les iniciatives de formació promogudes des de l'àrea' i apunta que la prioritat és ara 'oferir aquelles propostes que han tingut més demanda per adaptar-nos a les necessitats reals dels ciutadans.'
Tots els cursos oferts per IDFO-UGT a Cassà s'obriran a ciutadans d'altres municipis que hi estiguin interessats, segons ha informat al secretari general d'UGT, Xavier Casas.

Per tal de poder oferir tots aquests cursos amb la qualitat necessària, el consistori cassanenc ha adequat una sala de cursos a l'Oficina de Promoció Econòmica, ubicada a Can Trinxeria, amb una quinzena d'ordinadors portàtils.

Imatges adjuntes: La signatura del conveni dels responsables polítics de l'Ajuntament amb els membres d'IDFO-UGT comarques gironines.


1505231371La signatura del conveni dels responsables politics de l'Ajuntament amb els membres d'IDFO-UGT comarques gironines. .jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version