Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. El Centre Cultural Sala Galà publica l'oferta formativa 2017-2018 i promou l'ensenyament dels instruments de cobla i d'orquestra

Els alumnes que vulguin formar-se per tocar un instrument de cobla o d'orquestra gaudiran d'un 10% de descompte en la quota. L'oferta formativa manté els cursos dels anys anteriors i s'hi sumen 15 novetats. 

El Centre Cultural Sala Galà ha publicat l'oferta formativa del curs 2017-2018 que agrupa els cursos oferts a la Biblioteca Municipal, l'escola de música Pere Mercader, l'escola d'art Josep Lloveras, Cassà Jove i l'àrea de Promoció Econòmica. Entre les principals novetats hi ha l'aposta de fomentar l'ensenyament d'instruments de cobla i d'orquestra i per això els alumnes que els escullin gaudiran d'un 10% de descompte addicional en l'import de la quota.

La programació del curs 2017-2018 manté els cursos dels anys anteriors amb 15 novetats. La Biblioteca de Cassà organitza per primera vegada el curs de recursos i tècniques de narrativa creativa. L'escola d'art Josep Lloveras ha incorporat una sèrie de monogràfics nous com el de fotoficció, la fotografia d'estudi, el suro com a material artístic, tampografia o el disseny gràfic professional. A banda d'això, també ha planificat un espai d'experimentació i orientació artística adreçat a mainada d'entre 3 i 5 anys anomenat «Creactiva't». La Sala Galà també ha previst nous cursos com el d'informàtica bàsica per a gent gran, kundalini ioga, xinès o un curs d'introducció a l'ús de mòbils i tauletes.

La programació del Centre Cultural Sala Galà també inclou aquest any la de Cassà Jove que després d'uns anys torna amb nous cursos adreçats a un públic juvenil com és el teatre per a joves, periodisme jove i jocs de taula a l'Escorxador i un curs d'elaboració i tast de cervesa artesana amb visites a una fàbrica de cervesa artesana i a un camp de llúpol.

Finalment, el llibret de cursos del Centre Cultural Sala Galà, que ja s'està repartint a totes les llars del municipi, inclou també aquest any tots els serveis ocupacionals i de formació organitzats per l'àrea de Promoció Econòmica. El regidor de cultura, Josep Ferrer, destaca que la proposta formativa del Centre Cultural Sala Galà «és un pas més per fomentar una formació continuada a l'abast de la població de diferents franges d'edat». Ferrer també remarca la voluntat de l'escola de música Pere Mercader per «mantenir viu el lema de Cassà terra de músics i fomentar l'aprenentatge d'instruments com el de cobla o orquestra».

1502189051Un nen a un dels cursos organitzats per l'escola d'art Josep Lloveras.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version