Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Canvi de la coberta de la primera planta de l'escola Puig d'Arques

La coberta ja ha estat treta i ara s'hi estan posant les teules i els canals.
Està previst que les obres finalitzin a finals d'agost per tal que tot estigui preparat per l'inici del curs 2017-2018 el dia 12 de setembre.
Aquest estiu s'està canviant la coberta de la primera planta de l'escola Puig d'Arques construïda el 1936, una actuació necessària i que farà que no hi hagi més goteres quan plou. Fins a dia d'avui ja s'ha retirat la coberta i s'ha col·locat la nova solera. Actualment s'estan instal·lant les teules i les canals i properament es posaran els nous cel rasos i la il·luminació. Es preveu que les obres acabin a finals d'agost per tal de tenir les aules preparades per l'inici del curs el 12 de setembre.
Les obres han estat contractades pel departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i compten amb la col·laboració de la brigada de l'Ajuntament de Cassà.
Paral·lelament, aquest estiu l'Ajuntament de Cassà també ha continuat executant el pla de manteniment previst a l'escola i ha realitzat millores al pati d'infantil, a la cuina, als vestidors del gimnàs i a les aules que donen al pati gran.

1502023488La facana de l'escola Puig d'Arques aquest mes d'agost.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version