Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Els cassanencs poden decidir aquest dimecres les propostes dels pressupostos participatius que se sotmetran a la votació final el mes d'octubre

Els cassanencs poden decidir aquest dimecres les propostes dels pressupostos participatius que se sotmetran a la votació final el mes d'octubre

Els mesos d'abril i maig es van rebre 182 propostes de ciutadans diferents. El taller de priorització de propostes del dimecres 28 de juny a les 19 h al Centre Cultural Sala Galà servirà per fer la llista de les propostes que se sotmetran a la votació final del mes d'octubre.

Els cassanencs podran participar aquest dimecres 28 de juny de 19 a 21.30 h a l'auditori del Centre Cultural Sala Galà al taller de priorització de les propostes rebudes dels pressupostos participatius. L'objectiu de la sessió és configurar la llista de propostes vàlides rebudes que se sotmetran a la votació final del mes d'octubre. Aquest any, com a novetat, la votació final es podrà fer també electrònicament.

182 propostes rebudes de ciutadans diferents

A la primera fase de recollida de propostes que va tenir lloc entre els mesos d'abril i maig es van recollir 182 propostes de ciutadans diferents, algunes de les quals eren repetides. Gran part de les propostes fan referència a inversions de la via pública, d'entre les quals destaquen els projectes de places i parcs. El segon bloc de propostes més rebudes ha estat el que afecta als equipaments. De les 182 propostes, 44 han estat vàlides ja que compleixen tots els requisits establerts en el procés. Els documents amb el llistat de propostes vàlides i descartades, així com les raons per les quals algunes propostes no han prosperat, es poden consultar a www.cassa.cat/pressupostosparticipatius.

Taller de priorització de les propostes

La participació al taller de priorització de les propostes que tindrà lloc el dimecres 28 de juny de les 19 h a les 21.30 h a l'auditori del Centre Cultural Sala Galà és obert a tots els ciutadans i cal inscriure's a través del formulari de www.cassa.cat/pressupostosparticipatius o trucant a l'Ajuntament de Cassà de la Selva.
El taller és especialment interessant per a tots aquells que han fet una proposta i que ha estat considerada vàlida ja que podran debatre col·lectivament el conjunt de propostes que passen a la votació final. 

1498507593Un moment del taller dels pressupostos participatius de l'any passat.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version