Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera presenta el programa de la Festa Major

 

 Llagostera es prepara per celebrar la Festa Major. Els actes començaran el divendres 2 de juny i s'allargaran fins al dimarts 6 de juny.

Tot i això aquest cap de setmana s'inicia la programació amb un concert del grup local BENISFRIENDS al Teatre Casino Llagosterenc i la VIII Trobada de cotxes antics i clàssics al Passeig Pompeu Fabra.   Aquesta setmana s'ha presentat la programació amb un acte celebrat a la Sala de Plens on l'Ajuntament, la comissió de Festes i les entitats que participen en l'organització han presentat les novetats i els detalls de la programació.

Pel que fa a les actuacions musicals destaquen  Sotrac, la Mulata, Animal Show, Orquesta Diversiones i Orquesta Maribel, la Salseta del Poble Sec, l'Orquestra Selvatana, Apache i Blaumut que s'ocuparà de tancar la Festa Major amb la presentació del seu tercer disc d'estudi Equilibri, produït per Marc Parrot i editat per Música Global. 

El pregó de la Festa Major anirà a càrrec de l'entitat Dones d'Arreu. Podeu consultar la programació des de llagostera.cat

http://www.llagostera.cat/municipi/pdf/fm_2017.pdf  

149573935222052017-_DSC7448.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version