Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Els cassanencs seran els protagonistes de fer propostes pel pla estratègic del municipi aquest dissabte al matí


Les propostes seran el full de ruta a seguir pels propers equips de govern, independentment del partit polític.


La sessió tindrà lloc aquest dissabte 20 de maig de 9.30 a 13 h a l'escola Puig d'Arques i per participar cal inscriure's prèviament a www.cassa.cat/plaestrategic.
Els cassanencs podran fer propostes concretes sobre el futur del municipi a la jornada participativa final del pla estratègic que tindrà lloc aquest dissabte 20 de maig de 9.30 a 13 h a l'escola Puig d'Arques.
La sessió, que és oberta a tota la ciutadania, té per objectiu plantejar les accions concretes que marcaran el full de ruta dels futurs equips de govern, independentment del seu color polític. Per formular aquestes propostes s'utilitzarà la informació de diagnosi recollida durant els tallers participatius del mes de febrer en els que hi van participar una setantena de ciutadans diferents. Aquesta jornada és, doncs, la continuitat i el punt final dels tallers celebrats el mes de febrer.
Els ciutadans que hi vulguin participar s'han d'inscriure prèviament al formulari que trobaran a www.cassa.cat/plaestrategic.
Durant el matí s'oferirà esmorzar a tots els assistents.
Sobre el pla estratègic
El pla estratègic és un procés iniciat a Cassà de la Selva l'any 2016 que busca generar una anàlisi reflexiva sobre la situació actual del municipi i el seu entorn, que serveixi per definir el poble que volem. Del pla estratègic de Cassà n'extraurem una orientació, una guia i un espai de col·laboració que promogui compromisos i sinergies pel que fa al desenvolupament del full de ruta per al municipi.
Es preveu que l'elaboració del pla estratègic finalitzi l'any 2017 i es pugui començar a treballar en la seva execució a partir de l'any 2018.


1495022696Tallers participatius del mes de febrer.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version