Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'arquitecta cassanenca M. Clara Riera és la protagonista del 13è cicle Joviart

Sota el títol 'Espais creats, processos arquitectònics', l'exposició recull la influència del disseny i l'arquitectura a la nostra vida.
El cicle Joviart és una plataforma de difusió de joves talents que pretén apropar l'art a la població.

Demà divendres 12 de maig a les 20 h s'inaugura a la Sala la Coma de Cassà la 13a edició del cicle d'exposicions Joviart, una plataforma de difusió de joves talents que pretén apropar l'art a la població. Sota el títol 'Espais creats, processos arquitectònics', l'exposició mostrarà l'obra de l'arquitecta cassanenca M.Clara Riera Escalona i recollirà la influència directa de l'arquitectura i el disseny sobre els nostres sentiments i comportaments.

M.Clara Riera lidera el despatx CREArquitectura i considera que el moment que estem vivint 'obliga a la professió a reinventar-se, obrir els ulls i estar molt atents al que reclama una societat'. Per això a l'exposició mostra com afecten al nostre dia a dia les dimensions de qualsevol carrer, el color de la paret del forn de pa, la distribució dels jocs infantils del parc o la col·locació de la taula del menjador respecte la porta.
L'exposició romandrà oberta del 12 al 28 de maig i es podrà visitar els dissabte i diumenges d'11 a 14 h. El divendres 26 de maig a les 20 h s'oferirà al mateix espai una conferència sota el títol 'En parlem'' a càrrec de l'artista.
El cicle Joviart és organitzat per Cassà Jove i l'Escola d'Art Josep Lloveras.1494503205Exposicio Espais Creats_ processos arquitectonics.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version