Canal Ajuntament

Blanes. Noves càpsules formatives gratuïtes per a empresaris durant el mes de maig a Blanes

Les sessions de formació tracten sobre el pla de prevenció de riscos laborals, la seguretat alimentària aplicada al negoci i aprendre a gestionar el perfil de Facebook de l’empresa 

L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, ha organitzat durant aquest mes de maig quatre càpsules formatives adreçades a persones emprenedores i empresaris del municipi, així com de poblacions de la seva àrea d’influència. La inscripció és gratuïta i totes quatre jornades s’estan allotjant a l’edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes, a l’antiga Escola Safa (avinguda de l’Estació número 43, al polígon industrial). 

Les sessions formatives tenen per objectiu intentar millorar, en la mesura del possible, la gestió i la competitivitat de les empreses. La primera jornada va tenir lloc el passat dia 14, i va tractar les obligacions sobre l’ús del català a l’empresa enteses com una oportunitat de negoci. En aquest sentit, es va informar als assistents que cada vegada hi ha més empreses multinacionals que estan incorporant el català al nostre territori. 

La propera jornada, que serà la segona d’aquest mes, tindrà lloc el proper 21 de maig, i donarà els trets més destacats del Pla de Prevenció de Riscos Laborals que tota empresa que tingui treballadors està obligada a tenir realitzat. Un tècnic acreditat per la Generalitat en Prevenció de Riscos Laborals explicarà com assumir personalment aquesta gestió perquè suposi un cost menys per a l’empresa. 

La tercera sessió formativa que es farà el 28 de maig tractarà sobre la seguretat alimentària i com aplicar-la al propi negoci, i anirà a càrrec de professionals de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Aquesta jornada està adreçada especialment a empreses o emprenedors de restauració en general: bars, cafeteries, restaurants, hotels, càmpings, etc 

Per últim, la quarta càpsula organitzada per aquest mes de maig tindrà lloc el 29 de maig i els seus assistents aprendran a crear i gestionar el perfil de Facebook a la seva empresa. Val a dir que aquesta sessió l’ha organitzat l’Ajuntament de Blanes a petició dels assistents a anteriors càpsules formatives. 

Les inscripcions es poden fer través d’aquest enllaç de la web de l’Ajuntament:http://blanespromocio.cat/web/index.php/capsules-formatives. D’altra banda, per a obtenir més informació cal adreçar-se al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament, al telèfon 972 358 260, així com a través dels correus electrònics Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version