Canal Ajuntament

Girona. La Comissió Mixta de Ciutat dels Pressupostos Participatius acorda portar dilluns al Ple el reglament que regularà el procés

L’acord es va adoptar el passat dijous dia 9 de maig a la quarta reunió sobre els pressupostos participatius

A l’última reunió dels pressupostos participatius que va tenir lloc al Centre Cívic de Pla de Palau, la regidora d’Hisenda, M. Àngels Planas, el regidor de Participació Ciutadana, Eduard Berloso van presentar als membres de la Comissió que fa el seguiment del procés de pressupostos participatius la darrera versió del reglament que haurà de regular els Pressupostos Participatius a Girona. Els membres assistents a la reunió van aprovar que el text es portés al Ple de dilluns 13 de maig per a la seva aprovació. A partir de llavors es podran començar a celebrar les diferents assemblees de barri per tal que les entitats puguin fer les propostes de projectes que voldrien que es portessin a terme amb la quantitat que els hi serà assignada. I finalment, es consultarà als veïns i veïnes de cada barri quins dels projectes proposats volen que es posin en marxa.
A la reunió també es van concretar quins serien els límits territorials de cada barri. Per portar a terme el procés de pressupostos participatius s’ha dividit la ciutat en: barri de Palau-Avellaneda-Mas Xirgu, barri de l’Eixample, barri de Pla de Palau-Sant Pau, barri de Montilivi-La Creueta, barri de Sant Narcís, barri de Santa Eugènia, barri de Can Gibert del Pla, barri de Vila-roja, barri de Mas Ramada, barri de Font de la Pólvora, barri del Grup Sant Daniel, barri de Torre Gironella, barri de les Pedreres-Fora Muralla, barri Vista Alegre-Carme, barri Devesa-Güell, barri Figuerola-Bonastruc, Barri Vell, barri del Mercadal, barri de Montjuïc, barri de la Pujada de la Torrassa, barri de la Vall de Sant Daniel, barri de Germans Sàbat, barri de Domeny-Taialà, barri de Mas Catofa, barri de Torre de Taialà, barri de Fontajau, barri de Sant Ponç, barri de Pont Major, barri de Pedret i barri de Campdorà.
Finalment, es van aprovar els criteris objectius que s’utilitzaran per fer el repartiment de la partida que es posa a disposició dels barris: el nombre d’habitants, la superfície que ocupa el barri, la seva densitat de població, aspectes socials com la població estrangera, l’envelliment la infància i l’atur existent a cada barri i els equipaments de barri dels què disposa. 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version