Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera estrena seu electrònica

L’Ajuntament fa un pas més per complir la Llei d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics (LAECSP)

 

 

L’Ajuntament de Llagostera ha posat en funcionament avui la seva Seu electrònica accessible des de https://www.seu.cat/llagostera .

 

A diferència del web corporatiu municipal, la titularitat de la Seu electrònica comporta la responsabilitat respecte a la integritat, laveracitat i l’actualització de la informació i els serveis per part de l'Ajuntament de Llagostera.

 

La Seu electrònica substitueix l’apartat de tauler d’anuncis que fins ara hi havia al web oficial de l’Ajuntament de Llagostera (www.llagostera.cat).

 

A la Seu electrònica hi ha disponible el tauler general d’anuncis, la informació pública en tràmit, les actes dels plens dels darrers 5 anys, els tràmitson line, elperfil del contractant, la informació referent als pressupostos municipals i les ordenances. Properament s’ampliarà la informació disponible a la Seu integrant-hi el catàleg de tràmits i tota la informació urbanística municipal.

 

Amb la posada en marxa de la Seu electrònica l’Ajuntament de Llagostera fa un pas més per complir la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics (LAECSP).

 

Per fer-ho possible ha utilitzat la plataforma del servei de Seu electrònica que ofereix gratuïtament el Consorci AOC (Administració Oberta de Catalunya) i properament hi integrarà l’ETAULER (també del Consorci AOC) que permet la publicació i la gestió d'edictes electrònics mitjançant Internet. Es tracte d’una eina de publicació certificada amb automatismes associats a la gestió de la publicació dels edictes,com per exemple el control de períodes d'exposició per tal de garantir els temps d'exposició i la integritat de la informació.

 

Per a més informació:

 

Marc Sureda i Pons 
Premsa & Comunicació 
Ajuntament de Llagostera 
972 83 03 75 / 667 732 409 
http://www.llagostera.cat 
http://twitter.com/llagosteraldia
http://www.facebook.com/ajuntamentdellagostera  

Skype: marc_sureda
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version