Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Cassà contracta dos agents cívics i tres peons de neteja amb el programa Treball i Formació

Els agents cívics i els peons de neteja treballaran a l'Ajuntament durant sis mesos.
Els agents cívics faran tasques de conscienciació i sensibilització a la via pública i els peons de neteja reforçaran la feina dels operaris del consistori.
L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha contractat a dos agents cívics i tres peons de neteja a través del programa de reinserció laboral Treball i Formació promogut pel Consell Comarcal del Gironès i subvencionat pel SOC. Les persones contractades s'han incorporat avui a l'Ajuntament i hi treballaran durant sis mesos.
És la primera vegada que Cassà incorpora dos agents cívics que estaran durant la seva jornada laboral a la via pública i informaran a la ciutadania sobre diferents temes relacionats amb la circulació viària, el medi ambient i el reciclatge. Els peons de neteja reforçaran el servei que donen actualment els operaris de neteja de la via pública i, per tant, desenvoluparan tasques de neteja als carrers del municipi i als parcs i jardins.
El programa Treball i Formació promogut pel Consell Comarcal del Gironès consisteix a millorar la qualificació professional de les persones en situació d'atur mitjançant l'experiència laboral i la formació professionalitzadora. A través d'aquest programa es desenvolupen tasques de suport a les brigades municipals dels pobles del Gironès i es milloren les habilitats de cercar feina de les persones contractades.

1485860405Les persones contractades a traves del programa Treball i Formacio amb l'Alcalde de Cassa_ Marti Valles..jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version