Canal Ajuntament

Solsona. Solsona acollirà l’any vinent la Trobada Nacional de Trabucaires

La ciutat pren el relleu a Ripoll

La Trobada Nacional de Trabucaires del 2014 se celebrarà a Solsona. Aquest cap de setmana els Trabucaires de Solsona han assistit a la 31a Trobada Nacional de Trabucaires, celebrada a Ripoll, per agafar el relleu d’aquest esdeveniment. En un acte simbòlic, l’alcalde, David Rodríguez, i el cap de colla, Josep Vendrell, han rebut de mans de l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i el cap de la colla local la bandera de la Coordinadora de Trabucaires que, durant aquest any, romandrà a l’Ajuntament de Solsona. La Coordinadora i la colla solsonina es reuniran properament per concretar una data i els detalls per a la trobada nacional de l’any vinent.

Entre les 34 colles participants a Ripoll havia els Trabucaires de Solsona i, en total, més de 300 homes armats d’arreu del país. Enguany la trobada s’ha celebrat a Ripoll d’una banda, perquè la vila és capital de la cultura catalana i, de l’altra, pel bateig de la nova Colla de Pedrenyalers i Trabucaires que ha sorgit a la població.

La propera cita serà a Solsona el 2014, coincidint amb el 50è aniversari de la creació de la nostra colla de Trabucaires.

Imatge: Les colles de trabucaires de Solsona i Ripoll (Ajuntament de Solsona)Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version