Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Més de 50 activitats culturals programades de gener a maig a Cassà

La programació de gener a maig incorpora la novetat de la 'Llimonada de lletres', una versió del 'Vermut de lletres' per a petits.
El cinema, la dansa, les lletres, la música i el teatre estructuren la nova programació.
Aquesta setmana s'ha fet pública la programació cultural de Cassà de gener a maig de 2017 amb 52 actes, cosa que implica activitats previstes per a gairebé cada cap de setmana i, en la majoria de casos, més d'un acte setmanal. La novetat de la programació és la proposta de la 'Llimonada de lletres', una versió del 'Vermut de lletres' per a menuts on es difondrà i promocionarà la lectura infantil amb presentacions d'escriptors i editors. Aquesta iniciativa lliga amb el projecte de promoció de la lectura de 'Cassà, municipi lector'.
La programació segueix la línia del primer llibret cultural presentat d'octubre a desembre de 2016. Les novetats introduïdes en aquell moment com les 'Nits de la Coma' o el 'Vermut de lletres' han tingut una bona resposta per part dels cassanencs i gent de fora del municipi, segons explica el regidor de Cultura, Josep Ferrer, i per això s'ha optat per continuar oferint-les i promocionant-les.
Cinema, dansa, lletres, música i teatre
Els 52 actes programats s'estructuren sota els grans àmbits del cinema, la dansa, les lletres, la música i el teatre i combinen activitats infantils i d'altres per a un públic adult.
En l'àmbit del cinema destaca la Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva, que es farà durant el primer cap de setmana de febrer. Referent a la dansa, Cassà acollirà per primera vegada la Mostra d'Escoles de Dansa Tradicional, el 26 de març. La programació d'actes de música combina propostes diverses que van des del jazz fins a espectacles de cançons improvisades.
Pel que fa al teatre, els nou espectacles programats segueixen l'aposta de mesclar el petit format de 'Les Nits de la Coma' amb el del teatre de La Sala i les propostes van des de l'espectacle de l'Impro Show fins a d'altres d'humor, màgia o narració oral. A més, la programació de gener a maig inclou representacions teatrals de tres grups de teatre amateur diferents del poble.
D'entre els escriptors que passaran pel 'Vermut de Lletres', destaquen Martí Gironell i Manuel Cuyàs, juntament amb d'altres de locals com Joan Josep Camacho i Jorge i Nadine Garralda. Finalment, la 'Llimonada de lletres' s'estrenarà amb la presentació del conte infantil d'Amira, de Linda Hadj i Cristina Mitjavila, i el taller i recital de poesia de Monstràleg amb Raquel Gu i Petits Marxants de Paraules.
El regidor de Cultura, Josep Ferrer, destaca que 'és una obligació que un poble com Cassà de la Selva tingui una programació cultural que estigui a l'altura de les necessitats dels seus ciutadans'. Ferrer destaca la important col·laboració de les entitats en l'organització de bona part de les activitats presentades al nou llibret cultural.
El llibret, que s'està distribuint aquesta setmana a totes les llars del municipi, es pot consultar en format digital a www.cassa.cat/programaciocultural.
1484046002Una obra de teatre feta a la Sala Centre Recreatiu.jpg
1484046002Portada del llibret cultural de Cassa.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version