Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Tot a punt per començar el Parc Infantil de Nadal Nadalenks a Cassà

Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener el Pavelló Polivalent acollirà el Parc Infantil de Nadal (PIN) i el casal Nadalenks.

Hi ha programada una activitat infantil cada dia a les 6 de la tarda.

Cassà tindrà per primera vegada durant les festes nadalenques el Parc Infantil de Nadal (PIN) Nadalenks, un espai d'experimentació i aventura ambientat amb el món del suro per a nens i nenes d'1 a 12 anys que es farà al Pavelló Polivalent. L'activitat s'oferirà del 27 al 4 de gener i l'entrada al PIN serà oberta de 8.45 a 13.15 i de 14.45 a 19 h amb servei de monitoratge. A partir de les 11 i de les 17 h tots els infants podran accedir al PIN acompanyats d'un adult.

Per ambientar la iniciativa s'han programat activitats diàries a les 6 de la tarda. El 27 de desembre hi haurà un tastet de contes de nadal a càrrec de La Minúscula Teatre. El 28 de desembre Emma Youth cantarà cançons de nadal. El 29 de desembre Rikus portarà l'animació infantil 'Dalt de la muntanya'. El PIN acollirà la visita dels patges el divendres 30 de desembre (entrada gratuüta). El 2 de gener hi haurà una quina infantil. Finalment el 3 de gener hi haurà un espectacle de màgica a càrrec del Màgic Frank. El 4 de gener el PIN només estarà obert al matí.

La iniciativa és organitzada per l'empresa cassanenca 'El Castellet' amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cassà de la Selva. Podeu ampliar aquesta informació al web www.nadalenks.elcastellet.cat.


1482498002Cartell del PIN Nadalenks.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version