Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Protecció Civil fa el primer simulacre de despatx de l'INFOCAT a l'Ajuntament de Cassà

La Direcció General de Protecció Civil ha fet avui a l'Ajuntament de Cassà el primer simulacre de despatx de tot Catalunya del Pla INFOCAT. 

Durant el matí s'ha simulat que hi havia un incendi al massís de les Gavarres i els agents implicats de les diferents administracions s'han reunit per preveure els passos a seguir en aquesta situació d'emergència. Al simulacre hi ha participat responsables de Protecció Civil, els Bombers, els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i tècnics i polítics de l'Ajuntament de Cassà de la Selva. 

El Pla INFOCAT és un Pla Especial d'Emergència per Incendis Forestals de Catalunya que estableix el marc bàsic per fer front a les emergències per incendis forestals dins l'àmbit territorial català, establint els avisos, l'organització i els procediments d'actuació dels serveis de la Generalitat de Catalunya, les altres administracions públiques i també les entitats privades amb un paper rellevant en la gestió d'aquest tipus d'emergències. Els simulacres de despatx previstos en aquest pla preveuen establir els passos a seguir a nivell tècnic, comunicatiu i polític.

Font: Ajuntament de Cassà de la Selva


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version